Meşale Gazetesi

İBRAHİM GÜL KOLLARI SIVADI

Cumhur İttifakı MHP Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül seçimler öncesinde projelerini tanıtmak için kolları sıvadı.

İBRAHİM GÜL KOLLARI SIVADI

Cumhur İttifakı MHP Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül seçimler öncesinde projelerini tanıtmak için kolları sıvadı. Özenle ve titizlikle hazırladığı projelerinin takibini bizzat yapan İbrahim Gül seçimler öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Cumhur İttifakının MHP’DEN Belen Belediye Başkan Adayı gösterilerek başarısını taçlandırlan ve yeni bir solukla Belen’de tüm sorunları çözerek MHP’nin üç hilalinden biri olacak olan İbrahim Gül proje hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşların ve Belen halkının merakla beklediği projelerin ne zaman açıklanacağı merakla beklenirken vatandaşlar ise şimdiden heyecanlı.Vatandaşlar “Projeler için sabırsızlanıyoruz. İbrahim Gül’ün vizyonundan şüphemiz yok. Herşey güzel olacak. Belen 31 Mart seçimlerini bekliyor. İnşallah Cumhur İttifakı kazancak. Hepimiz heyecanlıyız” diyerek İbrahim Gül’e desteklerini sürdürüyor. HABER: CANSU DİLEK


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.