İKBAL GÜRPINAR ALTINÖZÜLÜLERLE BULUŞTU

İKBAL GÜRPINAR ALTINÖZÜLÜLERLE BULUŞTU

Ünlü yazar ve televizyoncu İkbal Gürpınar 2. Altınözü Kitap Fuarı kapsamında Altınözülülerle bir araya geldi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın öncülüğünde gerçekleşen ve birbirinden ünlü isimlerin akın ettiği Altınözü son olarak Gürpınar’ı ağırladı. Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen organizasyona yüzlerce vatandaş katıldı. Gürpınar hoş sohbeti ile Altınözülülerden alkış aldı.

BAŞKAN SARI TEŞEKKÜR ETTİ

Organizasyona katılan Gürpınar’a ve Semine Çelenk’e ilk teşekkürü Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı etti. Başkan Sarı yaptığı açıklamada; “Altınözü Kitap Fuarı Kapsamında Belediyemiz Konferans Salonunda Sayın İkbal Gürpınar ve Sayın Semine Çemrek’in katılımlarıyla “Kudüs ve Gazze Sevdamızdır” konulu söyleşi ve imza günü etkinliğine Kurum amirlerimiz, öğrencilerimiz ve sevenleriyle birlikte katılım gösterdik. Keyifli söyleşisi ile hoş sohbeti için Sayın İkbal Gürpınar ve Sayın Semine Çemrek’e teşekkür ediyor, katılım gösteren tüm hemşehrilerimizi muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.