Meşale Gazetesi

SEYFİ DİNGİL’DEN GARNİZON KOMUTANI KILINÇ’A ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç’ı ziyaret etti.

SEYFİ DİNGİL’DEN GARNİZON KOMUTANI KILINÇ’A ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç’ı ziyaret etti. Başkan Seyfi Dingil, kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman diyalog içerisinde olduklarını belirterek, “Hepimizin amacı ülkemize, milletimize hizmet etmektir. İskenderun her anlamda gelişmekte olan bir şehirdir. Sizler de vatandaşlarımızın huzur güvenlik noktasında cansiperane görev yapıyorsunuz. Allah vatanı için milleti için görev yapan tüm Mehmetçiklerimizi korusun” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç ise İskenderun’da olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek,” Halkımızın huzur ve güvenliği bizler için çok önemlidir. Bu anlamda bizler gece gündüz demeden görevimizin başındayız. Ülkemiz, milletimiz ve bayrağımız için canla başla her türlü fedakârlığa hazırız.”diye konuştu.
Ziyarette 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç ile ile bir süre sohbet eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Garnizon Komutanı’na görevlerinde başarı dileklerini iletti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.