ATB BAŞKANI MURSALOĞLU’NDAN ANKARA ÇIKARMASI

ATB BAŞKANI MURSALOĞLU’NDAN ANKARA ÇIKARMASI

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ile İzmir Ticaret Borsası Yönetim Başkanı Işınsu Kestelli; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) TOBB İkiz kulelerde gerçekleşen 80.Genel Kurulu’nda bir araya geldi.

Antakya Ticaret dünyasının kalbi niteliğindeki ATB ile adeta başarı hikayesi yazan Mursaloğlu, Her daim yakın ilişkiler kurduğu İzmir ilinin temsilcileri ile Hatay’a yapılabilecek yatırım ve destekleri de görüştü. Deprem kenti Hatay’ın son durumunu da Kestelli’ye ileten Mursaloğlu, kurulabilecek ortaklıklar ile Hatay iş dünyasının kalkınabileceğini, bunun da iki büyük kente olumlu etkilerinin olacağını kaydetti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KATILIM SAĞLADI

REKLAM ALANI

ATB Başkanı Mursaloğlu’nun katıldığı programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağladı. Erdoğan konuşmasında; “TOBB ile ve iş dünyamızın tüm kesimleriyle geliştirdiğimiz yakın diyaloğun ekonomiye de olumlu yansıdığını görüyoruz. Ekonomi programımızın neticelerini çeşitli alanlarda görmeye başladık. Geçen seneyi yüzde 4,5 gibi tahminlerimizin de üzerinde bir büyüme ile kapattık. Bu oranla Avrupa’da birinci, OECD ülkelerinde ikinci, G20’de ise dördüncü olduk. 2023 yılında milli gelirimiz 1 trilyon 119 milyar dolara, kişi başına gelir ise 13 bin 110 dolara çıktı. Kamu malının korunmasına 21 yıldır daima ihtimam gösterdik. Harcanan her kuruşun hesabını soran bir kültürü etkin kılıyoruz. Tasarruf kültürü yaygınlaştırılacak. Kamuda tasarruf 3 yıl olarak görülmemeli, bir anlayış olmalı” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.