İSKENDERUN’DA EĞİTİM ZİRVESİ!

İSKENDERUN’DA EĞİTİM ZİRVESİ!

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz’ün eğitim yöneticilerini bir araya getirdiği Okul ve Kurum Müdürleri Buluşmaları’nın 8’incisi İskenderun’da gerçekleşti.

Eğitim öğretim ve yönetimde karşılaşılan sorunların çözümünü hızlandırmayı, örnek olabilecek başarılı çalışmaları ve mesleki tecrübeleri paylaşmayı hedefleyen buluşmaların İskenderun toplantısı Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları konferans salonunda düzenlendi. İl Müdürü Dr. Harun Tüysüz başkanlığındaki toplantıya Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk, İskenderun İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Haytaz, ilçe şube müdürleri ile İskenderun’da görev yapan okul ve kurum müdürleri katıldı.

ÖNERİ VE TALEPLER DİLE GETİRİLDİ

Deprem ve sonraki süreçlerde daima ön saflarda gönüllü olarak görev yapan, çalışmalara liderlik eden okul ve kurum yöneticilerine gösterdikleri fedakârlıklar için teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Müdürü Harun Tüysüz, il müdürlüğünün çalışmaları, planlamaları ve hedefleriyle ile bilgiler verdi. İlçelerdeki eğitim yöneticilerinin aktif katılımıyla devam eden buluşmaların son bölümünde okul ve kurum müdürleri soru, görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.