BAŞKAN ADAL, VATANDAŞIN YANINDA

BAŞKAN ADAL, VATANDAŞIN YANINDA

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Tüm ilçelerde programlara katılan Adal, aynı zamanda il başkanlığına gelen misafirlerini de konuk etmeye devam ediyor. İlçelerde vatandaşlarla buluşan, her platformda vatandaşların sorunlarını, istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Adal, ağırladığı misafirleriyle de yakından ilgileniyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ADAL’A ÖVGÜ

Büyük teveccühle göreve gelen ve tüm vatandaşlar tarafından sevilen Murat Adal’ın ziyaretçileri de Başkan Adal’dan övgüyle bahsettiler. Gün boyunca ziyaretçisi eksik olmayan Adal, gündeme yönelik tüm ziyaretçileriyle gündeme yönelik sohbet gerçekleştiriyor. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileriyle vatandaşları boş göndermeyen Adal, yerinde çözüm sağlayarak vatandaşlardan tam not alıyor.

BAŞKAN ADAL: HOŞGELDİNİZ

MHP İl Başkanı Murat Adal, programlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi, partili partisiz herkesin evidir. Burada misafirlerimizi ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Vatandaşlarımızın derdiyle dertlenmek, sorunlarına çözüm bulabilmek benim en büyük mutluluğumdur. Tüm misafirlerimize hoşgeldiniz diyor, tüm vatandaşları çayımızı kahvemizi içmeye il başkanlığımıza bekliyorum” ifadelerini kullandı.Başkan Adal, ziyaretlerin sonunda misafirleriyle hatıra fotoğrafı da çekildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.