İSKENDERUN’DA İLGİNÇ GÖRÜNTÜ

İSKENDERUN’DA İLGİNÇ GÖRÜNTÜ

Geçtiğimiz günlerde İskenderun Anıt Alanı’nda resmi törenlerin gerçekleştiği anda ayaklar altında yüzen balıkların gündeme gelmesinin ardından aynı bölgede taşan suda köpekler balık avladı.

Yüzyılın felaketi sonrası zemini ve altyapısı çöken İskenderun’da sular altında kalan Atatürk Anıt alanı balıkların yaşam alanına dönüştü. Bir sokak köpeğinin suya girip balık avlama çabası ise dikkat çekti. 

Kahramanmaraş merkezli depremin derinden vurduğu, yaşamı olumsuz yönde etkiledi Hatay’ın İskenderun ilçesinde sahil kesimindeki zemin ve altyapı çökmesi Atatürk anıt alanını su taşkınına teslim etti. Uzun süredir bir türlü tamamen çekilmeyen suda ise denizden gelen kefal balıklarının yaşam alanına dönen meydan, ‘Balıklı Anıt’ olarak dile düşmeye başladı. Anıt alanındaki suda yaşayan balıkları artık çevrede yaşayan sokak köpeklerinin de dikkatlerini çekince, dev kefalleri avlama çabası görüntülere yansıdı. Sokak köpeğinin suların içerisinde yüzen balıkların peşinde avlanma çabası ve mücadelesi ise Atatürk anıt alanı çevresindeki bankalara, kurumlara gelen vatandaşların da dikkatini çekti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.