YALÇIN: YAYLADAĞI İÇİN ZAFER BİSMİLLAH

YALÇIN: YAYLADAĞI İÇİN ZAFER BİSMİLLAH

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde mahalle ziyaretlerini “Yayladağı için zafer bismillah” sloganı ile sürdürüyor.

Tüm mahallelerde yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Yalçın, 31 Mart’ta yeni bir zaferin destanını Yayladağı’nda yazacaklarını belirtti. Başkan Yalçın, son olarak ilçeye bağlı Yularıpulluyazı, Aşağıpulluyazı ve Kızılçat Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluştu. Daha sonra da ilçe merkezinde yer alan seçim ofisini ziyaret etti.

YAYLADAĞI’MIZI YENİDEN AK BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURACAĞIZ

Ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Başkan Yalçın; “AK Parti ve MHP İlçe Teşkilat Üyelerimiz ile birlikte; Yularıpulluyazı, Aşağıpulluyazı ve Kızılçat mahallelerimizde kıymetli hemşerilerimizle bir araya geldik. Türkiye Yüzyılı’nda Yarınlar Senin Hatay ve Yarınlar Senin Yayladağı vizyonuyla Hatay Büyükşehir Belediyesini ve Yayladağı’nı AK Belediyecilik ile buluşturmak için zaman ve mekan ayırt etmeden omuz omuza verdiğimiz vatandaşlarımızın tebessümü gücümüze güç katıyor. Zafer Bismillah diyerek çıktığımız yolda çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Cumhur İttifakı Seçim Ofisimizde mahallelerimizden iştirak eden vatandaşlarımızla bir araya geldik. AK Belediyecilik ve Gerçek Belediyecilik ile ilimiz ve ilçemizin her noktasına hizmet götürmek için Zafer Bismillah diyoruz. Tüm halkımızı Seçim Ofisimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.