YAPAR’A TAM DESTEK

YAPAR’A TAM DESTEK

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar ile ziyaret ettiği Avsuyu Mahallesi’nden tam destek sözü aldı.Cumhur İttifakı’na verdikleri destek ile her seçimde öne çıkan Avsuyu’da büyük coşku ile karşılanan AK Partililer, mahalle muhtarı ve kanaat önderleri ve mahalle sakinleri ile görüştü. Yeşildal ve Yapar mahallede sırasıyla Benek, Ağırtaş, Bişkiner, Günen, Güngörmüş, İşlek, Sancak, Balseven ve Kaçan ailelerini, iş insanı Mehmet Öğmen’i, Hasan Tatlısöz ve ailesini, iş insanı Mehmet Benek’i ve geçmiş dönem Avsuyu Belde Belediye Başkanı Mustafa Bulut’u hanelerinde ziyaret etti.

YEŞİLDAL: AVSUYU CUMHUR İTTİFAKI’NIN KALESİDİR

Avsuyu halkı ile çok yakın dostluğu olduğunu kaydeden Milletvekili Yeşildal, siyasi hayatı boyunca sahada birebir vatandaşlarla diyalog kurarak sorunları dinlediğini ve çözüm ürettiğini aktararak aynı şekilde çalışmaya devam ettiğini belirtti. Yeşildal ziyaretlerde yaptığı konuşmada; “Biz doğru zamanda doğru işleri yapmaya bakarız. Şu geride kalan 1 haftalık süre içinde biz yine doğru işleri yapacağız. 31 Mart akşamı Avsuyu halkının verdiği karar en doğru karar olacaktır. Avsuyu Cumhur İttifakı’nın kalesi olmuştur. İnşallah 31 Mart akşamı da bize en büyük desteği vereceğinizden hiç şüphemiz yok. Değerli Avsuyu mahalle halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YAPAR: DESTEKLERİNİZ HİZMET OLARAK DÖNECEKTİR

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, Avsuyu halkına karşılamaları ve yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Antakya’ya hizmet etmeye ve kenti yeniden ayağa kaldırmaya geldiklerini belirten Yapar; her ziyaretin verimli geçtiğini dile getirdi.

Yapar, herkesin önerilerini, taleplerini dinleyen, anlayan ve gereğini yapan katılımcı belediyecilik anlayışı için az kaldığını kaydetti. Avsuyu Mahallesi’nin kendilerine tam destek vereceğine inandığını kaydeden Yapar, 1 Nisan itibariyle hizmetlerle Avsuyu’nu ve Antakya’yı kalkındıracaklarını ifade etti. Milletvekili Yeşildal ve Başkan Adayı Yapar, misafirperverliklerinden dolayı Avsuyu halkına teşekkür etti.Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.