İSTANBUL’DAN HATAY’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ

İSTANBUL’DAN HATAY’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ

İstanbul’un ilçelerinde gönül sendikacılığı yapan Eğitim-Bir-Sen şubeleri, Hatay’da deprem şartlarında eğitim faaliyetlerini sürdüren sendika üyesi öğretmenlere hediye gönderdi.

Yapılan jest karşısında oldukça duygulanan Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar yayınladığı mesajla sendika üyesi meslektaşlarına teşekkür etti. Başkan Bayrakdar yayınladığı mesajda; “Depremin olduğu ilk günden beri teşkilatımızı hep yanımızda gördük. 81 ildeki Eğitim Bir Sen teşkilatları Hatay’ın yaşadığı bu acıyı nasıl hafifletebiliriz diye koşuşturup durdular.

Yaklaşan Öğretmenler günü dolayısıyla Hatay’da fedakarca çalışan eğitimci arkadaşlarına” Sizin yanınızdayız, yaptığınız fedakarlığın da farkındayız” diyerek Öğretmenler günü hediyesi göndermişler meslektaşlarına.

İstanbul 5 nolu şubemize bağlı üyelerimizin gönüle dokunan ve İstanbul’dan Hatay’a Gönül Köprüsü kuran organizasyonları nedeniyle kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bu güzel organizasyonun güzel kalpli yöneticilerini de unutmak mümkün değil. İstanbul 5 nolu şube başkanımız değerli kardeşim Yusuf Sabaz başta olmak üzere şubeye yönetim kurulu üyelerimize Esenyurt ilçe başkanımız Tarkan Atmaca, Beylikdüzü İlçe Başkanımız Sefa Kaya ve Avcılar ilçe başkanımız Ferhat Kurt’a, Okul temsilcilerimize ve vefakar üyelerimize Eğitim Bir Sen Hatay 1 nolu şube teşkilatı ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.