İTSO İLE KOSGEB ARASINDA YER TAHSİSİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

İTSO İLE KOSGEB ARASINDA YER TAHSİSİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB Hatay Müdürlüğü arasında Yer tahsisi protokolü imzalandı.6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası, KOSGEB Hatay Müdürlüğü İskenderun Atatürk Anıt Alanındaki konteynerde hizmet vermeye başladı.Geçtiğimiz aylarda bakım ve onarımını tamamlayarak kendi binasına taşınan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının zemin katı, yapılan protokol ile KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü’ne tahsis edildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile KOSGEB Hatay İl Müdür Vekili Ali Usta arasında Yer tahsisi protokol imzalandı.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, KOSGEB’in hibe ve desteklerinin yanı sıra üyelerimize sağlayacağı avantajlı kredileri burada kullanabilecekler. KOSGEB faaliyetlerinin işletmelerimize etkin şekilde sunulmak suretiyle bölgemizin ekonomik yönden kalkınmasına imkan sağlayacak olması da oldukça önemlidir. KOSGEB ile yaptığımız görüşmeler neticesinde binamızın zemin katını onlara tahsis ettik. Her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB Hatay Müdürlüğü arasında düzenlenen Yer tahsisi protokolünde, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, KOSGEB Hatay İl Müdür Vekili Ali Usta, İTSO 3.Grup Meslek Komite Başkanı Hasan Fehmi Keskin, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ve KOSGEB yetkilileri yer aldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.