CHP’NİN HATAY’DAKİ SEMBOLÜ; “HASAN RAMİZ PARLAR”

CHP’NİN HATAY’DAKİ SEMBOLÜ; “HASAN RAMİZ PARLAR”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı deneyimli siyasetçi Hasan Ramiz Parlar, parti içinde olduğu gibi Hatay siyasi arenasının da sevilen simalarından biri olarak dikkat çekiyor. Gerek kendi partisi içinde, gerekse de diğer siyasi parti temsilcileri ile ilişkilerindeki seviye itibariyle takdir edilen Parlar, CHP’nin Hatay’da adeta vücut bulmuş hali gibi hareket ediyor.

İŞÇİYİ, ÇİFTÇİYİ, EMEKLİYİ, MAĞDURU SAVUNUYOR

Hatay’da derdi olan her vatandaşa ulaşarak sorunlarını dinleyen Parlar, gerek işçinin, gerek çiftçinin gerekse de emeklilerin her derdini gerekli mercilere ileterek çözülmesi için aracı oluyor. Vatandaşlardan güzel bir gelecek için CHP’ye oy vermelerini isteyen Parlar, partisini birleştiren isim olarak dikkat çekiyor.

PARTİSİNİN MİHENK TAŞI

CHP’de her daim emeği bulunan Parlar, kamuoyunda da en önde gelen isimlerden birisi olarak görülüyor. Önlenemez yükselişi ile anketlerde milletvekilliği sorusunda en çok oyu alan isim olmayı başararak rüştünü ispat eden Ramiz Parlar, önümüzdeki dönemde de isminden en çok söz edilecek isimlerden biri olarak görülüyor.

CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMA HEDEFİ İLE HAREKET EDİYOR

CHP’yi Hatay’da mahallelere, sokaklara taşıyan, her vatandaşa dokunma talimatıyla partinin oylarını arttırmayı amaçlayan Parlar, CHP’yi üst lig olan iktidara taşıma hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor. Parrtideki kısır tartışmalara son vererek birlik ve beraberlik duygusunu hakim kılmayı başaran ve tek vücut olarak hareket eden bir yapı yaratan Parlar, 2023 yolunda partisinin en güvendiği isimlerin başında geliyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile de sağlam bir diyaloğu bulunan Başkan Parlar, CHP’yi Hatay’da her gün adım adım zirveye taşımaya devam ediyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.