Meşale Gazetesi

ANTAKYA’YA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

ANTAKYA’YA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “kapımızı kim çalarsa başımızın üstünde yeri var. Biz insanların partisine, cinsine, mezhebine ve ırkına bakmayız, Antakya Belediyesi milletin belediyesi” dedi. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, her zaman milletin hizmetkârı olarak çalıştıklarını ve talepleri öncelik sırasına göre yerine getirdiklerini söyledi.

BELEDİYENİN KAPISI HEP AÇIK

“Benim makamım da milletin. Antakya Belediyesi de milletin Belediyesi” diye konuşan Başkan Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:“Bu kutsal göreve talip olurken, makam sahibi olmak için gelmedik. Milletimize hizmet etmek ve Antakya’mızı güzelleştirmek için talip olduk. Halkımızın teveccühü ile bize bu görev layık görüldü ve şehrimizin sorunlarını çözmek üzere yola koyulduk. Esnaf çocuğu olarak ömrüm çalışmakla geçti, Yüce Rabbim sağlıklı ömür nasip ettiği sürece, Antakya’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediyenin kapısı hep açık. Kapımızı kim çalarsa kim destek isterse başımızın üstünde yeri var. Biz insanların partisine, cinsine, mezhebine ve ırkına bakmayız. İnsana bakarız. Milletimizin içi ferah olsun. Antakya Belediyesi, sizlerin istekleri ile hizmetler devam edecek, eksiklerimiz ve yanlışlarımız olursa da, bizleri bilgilendirsinler. Gereken ne ise yapılır, bundan kimsenin kuşkusu da olmasın.”

HER ŞEY ANTAKYA’MIZ İÇİN

Başkan İzzettin Yılmaz, Antakya’nı yeşile bürünmesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Önceliğimiz beton kelimesini ortada kaldırmak, yeniden Antakya’ya eski güzelliklerini kazandırmaktır. Kentin mimari dokusuna önem veriyoruz. Kirlilik konusunda mücadelemiz sürüyor, bu konuda vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var, çevreyi kirletenleri uyarmaları ve ihbarda bulunmalarını istiyoruz. Her şey Antakya’mız için” diye sözlerini tamamladı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.