JENERATÖR HIRSIZLARI YAKALANDI

JENERATÖR HIRSIZLARI YAKALANDI

Oğlakören Mahallesinden, 1 adet 3500 KW Jeneratör ile 1 adet bakır kazan çalınması olayının şüphelileri yakalandı.

Antakya İlçe J. K.lığı ve Jandarma Suç Araştırma (JASAT) timi tarafından yapılan araştırma sonunda tespit edilen şahısların evlerinde yapılan aramada çalınan 1 adet 3500 KW Jeneratör ve 1 adet bakır kazan ile Huğlu ve Magnum Europa marka 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada “Antakya ilçesinde bulunan Oğlakören mahallesinden, 1 adet 3500 KW Jeneratör ile 1 adet bakır kazan çalınması olayının şüpheli/şüphelilerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Antakya İlçe J. K.lığı ve Jandarma Suç Araştırma (JASAT) timi tarafından çalışma başlatılmıştır.

Olayın meydana geldiği güzergâhta bulunan kamera kayıtlarında yapılan araştırma esnasında şüphelenilen 31 ARK … plakalı araç sürücüsü S.Ö.’nün hurda dükkanı olduğunun tespit edilmesi üzerine şahsın evinde yapılan arama neticesinde çalınan 1 adet 3500 KW Jeneratör ve 1 adet bakır kazan ile Huğlu ve Magnum Europa marka 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili gözaltına alınan S.Ö. hazırlanan evraklar ile birlikte sevk edildiği adli makamca ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır” denildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.