HATAY’A YAKIŞAN İSİM HİKMET ÇİNÇİN

HATAY’A YAKIŞAN İSİM HİKMET ÇİNÇİN

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’a yakışan aday olarak kamuoyundan tam destek gördü.

Ailesinden aldığı Cumhuriyet davası mirasını Hatay’da her platformda başarıyla temsil ederek kentin önde gelen isimlerinden olan başarılı iş insanı ve Başkan Hikmet Çinçin, Hatay’ın sorunlarını en iyi bilen isimlerin başında geliyor. Yıllardan beri kentte iş dünyasının önünü açan projeleriyle tüm sektörlere büyük katkı sağlayan, binlerce kişiye iş imkanı olacak projeleri kente kazandıran ve son olarak da İsveç Devleti ile yaptığı görüşmelerle milyonlarca Euro’luk destek paketinin depremzede iş insanlarına kazandırılmasını sağlayan Başkan Çinçin, Hatay’ın ihtiyacı olan zamanda aday adaylığı başvurusunu yaparak kente yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor.

GENEL MERKEZİN ADAYI ÇİNÇİN

CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel ve genel merkezde büyük ağırlığı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adayı olarak ön plana çıkan Hikmet Çinçin, adaylığını duyurmasının ardından kamuoyundan tam destek gördü. Hatay’ın deprem sürecinden kısa sürede çıkacak projelere ihtiyacı olduğunu, iş dünyasının, küçük işletmelerin ve tüm depremzedelerin maddi-manevi çok sayıda sorunla boğuştuğunu belirten Hatay kamuoyunun önde gelen isimleri, bu süreçten çıkış için en doğru ismin Hikmet Çinçin olduğu fikrinde birleştiler.

AİLEDEN CHP’Lİ HİKMET ÇİNÇİN

Başkan Çinçin, ailesinden aldığı CHP terbiyesi ile büyüdü. Ülkenin kurucu değerlerine her daim sımsıkı sarılan ve her platformda bunu kanıtlayan Çinçin, her kesimden oy potansiyeli taşıması ile de ön plana çıkıyor. Hatay’ın 6 ilçesiyle direk, geri kalan 9 ilçesiyle de dolaylı yoldan bağlantıları bulunan ve geniş bir kitleye hitap eden Çinçin’in aday gösterilmesi halinde seçimin CHP lehine tamamlanacağından emin olan Hatay kamuoyu, CHP Genel Merkezi’nin kararının da artık Hatay’a hizmet edecek bir isim olan Hikmet Çinçin’den yana olmasını bekliyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.