KADIKÖY MERSİN’E TAŞINDI 0-2

KADIKÖY MERSİN’E TAŞINDI 0-2

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Atakaş Hatayspor, ilk yarıda teslim olduğu şampiyon adayı Fenerbahçe’ye 2-0 yenilerek, küme düşme hattına iyice yerleşti.
Mersin Şehir Stadı’nı neredeyse tamamını Fenerbahçelilerin doldurduğu karşılaşmada, konuk Fenerbahçe Kadıköy’deki evinde gibi oynadı.
Tribünleri hınca hınç dolduran Fenerbehçeliler, takımlarına büyük destek verdi, Hatayspor’un ayağına top geldiğinde ıslıkladı.
VOLKAN DEMİREL’DEN YİNE FARKLI BİR KADRO
Bu sezon bir türlü ideal kadrosunu oluşturamayan Volkan Demirel’in Hatayspor, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe karşısında da sahaya farklı bir kadroyla çıktı.
Kilama kart cezalısı olduğu için yerine Recep Burak Yılmaz oynarken, Cemali Sertel, Ömer Faruk Beyaz yedek kulübesine çekildi, Dele Bashiru, Ghoulama ve Kerim ilk 11’de sahaya çıktı
MAÇTAN DAKİKALAR
Karşılaşmada konuk Fenerbahçe, 24. dakikada Osayi-Samuel’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Cengiz Ünder’le 40. dakikada bir gol daha bulan sarı-lacivertli ekip, soyunma odasına 2-0 üstün gitti.
İkinci yarıda ise iki takım da girdikleri pozisyonlardan skor üretemedi. Sahadan 2-0 galip ayrılan Fenerbahçe, puanını 73’e çıkararak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Kümede kalma mücadelesi veren Atakaş Hatayspor ise 29 puanda kaldı.
Önümüzdeki hafta Fenerbahçe, Pendikspor’u ağırlayacak. Hatayspor ise Kayserispor’a konuk olacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.