YEŞİLDAL, HALK İLE OMUZ OMUZA

YEŞİLDAL, HALK İLE OMUZ OMUZA

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Adem Yeşildal, Hatay’ın 15 ilçesinde halk ile buluşmaya vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Yeşildal bugün Yayladağı ilçesinde Milletvekili adayı M.Hakan Yılmaz, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve teşkilatla birlikte yayladağı ilçesinde mahalle muhtarları ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Daha sonra Yayladağı’nda pazar ve çarşı esnafını ziyaret etti.

Yeşildal Yayladağı Belediyesi nikah dairesinde Meraklan ve Kulat ailesinin evlatlarının nikah akdine şahitlik etti. Genç çifte mutluluklar diledi. Ardından Yayladağı Türkmen Kampında, Güzelyurt, Düsturu ve Eğerci Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelip yapılan çalışmaları ve 14 Mayıs Seçimlerinin önemini konuştu.

Yeşildal yaptığı paylaşımda; “Asrın felaketi sonrası yaralarımızı sarmak adına yapılan çalışmaları ve 14 Mayıs seçimlerinin önemini konuştuk.Temenniler ortak; Hatay’ımızın yeniden ayağa kaldırılacak aydınlık günlere yeniden ulaşacağız. 14 Mayıs zaferinde Doğru Adam’ı yeniden başkan yapacak şehrimizi de el birliği ile ayağa kaldıracağız.” İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.