HATAY SMMM ODASINDA RUHSAT TESLİM TÖRENİ

HATAY SMMM ODASINDA RUHSAT TESLİM TÖRENİ

Başkanlığını Jale Marufoğlu’nun yaptığı Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 2022 yılında stajlarını tamamlayarak ruhsat almaya hak kazanan üyelere ruhsat teslim töreni düzenledi. Ruhsat Teslim töreni Hatay SMMM odası il binasında gerçekleştirildi. TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ruhsat almaya hak kazanan üyelere video mesaj göndererek tebriklerini iletti.

MARUFOĞLU MESLEKTAŞLARINI KUTLADI

Düzenlenen ruhsat teslim töreni sonrası açıklama yapan Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda başkanı Jale Marufoğlu; “Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak 2022 yılında ruhsat almaya hak kazanan üyelerimize ruhsat teslim töreni düzenledik. Bu güzel ve anlamlı günde aramızda olamayıp mesajını gönderen TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’na, TÜRHAK Başkanı odamız Onursal Başkanı Abdullah Korkmaz’a, genç meslektaşlarımızın yanlarında stajlarını yaptıkları üstadlara, oda, kurul ve komisyon üyelerine, ilçe temsilcileri ve danışma meclisi üyelerine, özellikle de yeni üyelerimizin ailelerine teşekkür ediyor meslektaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.