BAKAN BOLAT’TAN BAŞKAN YILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

BAKAN BOLAT’TAN BAŞKAN YILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Hatay’da temaslarda bulunan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Antakya’daki hizmetleri de inceledi.

Hizmetlerin vatandaş odaklı olmasından dolayı Başkan İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini ileten Bakan Bolat, İzzettin Yılmaz’ın çalışmalarıyla Antakya halkının deprem sürecini sorunsuz atlattığını, kendi sorumluluk alanı yanı sıra sorumluluğunda olmayan çok sayıda alanda da vatandaşın istirahati için çalışmalar yapan Başkan Yılmaz’ın örnek belediyecilik sergilediğini belirtti. Üçgedik Mahallesi’nde kurulan geçici ticaret alanında esnaflarla bir araya gelen Bakan Bolat, tüm esnaflara geçmiş olsun dileklerini ileterek hayırlı işler temennilerinde bulundu.

ESNAFLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Bakan Bolat’ın hal hatırlarını sorduğu esnaf, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın hizmetleriyle daha kaliteli çalışma alanına kavuştuklarını belirtti. Başkan İzzettin Yılmaz’ın esnafın bir isteğini ikiletmediğini belirten Üçgedik esnafları, Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN YILMAZ’DAN HİZMETE DEVAM MESAJI

Bakan Bolat’ın, esnafa destek ziyareti vesilesiyle kısa bir açıklama yapan Başkan Yılmaz, “Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat, Emlak Konut Üçgedik Geçici Ticaret alanında ziyaretlerde bulunarak esnafımızla bir araya geldi.Bu ziyaretler, esnafımızın ihtiyaçlarını dinlemek ve ticari süreçleri desteklemek amacıyla gerçekleştirildi” dedi.

Esnaflarla da sohbet eden Başkan Yılmaz, her ihtiyaçlarında yanlarında olduğunu belirttiği esnaflara güvence verdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.