BAŞKAN YILMAZ’A CANDAN TEŞEKKÜR 

BAŞKAN YILMAZ’A CANDAN TEŞEKKÜR 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 5 yıllık çalışmaları ile iz bıraktığı Antakya halkından teşekkür belgeleri almaya devam ediyor.

Kente çok sayıda kalıcı eser bırakan Başkan Yılmaz, 95 mahallesinin her hizmetinde pay sahibi olmayı başardı. Geride kalan 5 yılda Antakya tarihinde kente kazandırılan eserlerin daha fazlasını kente kazandırmayı başaran ve tarih boyunca asfalt girmeyen sokaklara asfalt atağı ile medeniyet götüren Başkan Yılmaz, her kesimden vatandaşın takdirini kazanmayı başardı.

BAŞKAN AYRANCI’DAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR BELGESİ

Başkan İzzettin Yılmaz son olarak Hatay Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mahmut Ayrancı’yı belediyede misafir etti. Ayrancı ile gündemi değerlendiren Başkan Yılmaz, ziyaretlerinden ve nazik hediyelerinden dolayı Ayrancı’ya teşekkürlerini sundu. Yılmaz’a teşekkür plaketi takdim eden Ayrancı, Antakya’ya gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı şükranlarını sundu.

VATANDAŞLAR BAŞKAN YILMAZ’DA MEMNUN

Antakya halkı, kenti gelişmiş kentler statüsüne yükselten hizmetlere imza atan Başkan İzzettin Yılmaz’dan memnun oldukların belirttiler. 7’den 77’ye her yaşa uygun hizmetlerle ker kesimden vatandaşa hizmet üreten Başkan Yılmaz’a teşekkür ettiler. Antakya’da iz bırakan Başkan Yılmaz, 31 Mart’tan sonra görev süresi sona erecek olmasına rağmen, vatandaşlara verdiği söz üzere Antakya ayağa kalkana dek sahada mücadele etmeye devam edecek.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.