KARANTİNAYA ALINAN MAHALLE SAKİNLERİNE HİJYEN KİTİ DAĞITILDI

KARANTİNAYA ALINAN MAHALLE SAKİNLERİNE HİJYEN KİTİ DAĞITILDI

Hatay’ın Kumlu ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulanan mahalledeki vatandaşlara hijyen kiti ve gıda paketi yardımı yapıldı.

Kızılay Reyhanlı şubesi ile Hatay Kızılay Toplum Merkezi tarafından, Kumlu’nun Batıayrancı Mahallesi için verilen karantina kararının ardından, bölgeye hijyen kiti ile gıda paketlerinden oluşan yardım malzemeleri götürüldü.

Vatandaşlara koronavirüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar ilgili bilgilendirme de yapan ekipler, ilçe genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından korunmak için hazırlanan bilgilendirme broşürlerini dağıttı.Kumlu Kaymakamı Ercan Kayabaşı da Kızılay çalışlarına eşlik ederek vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulundu. (AA)

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.