MELEKLER 9 MAÇTA 9 YENİLGİ

MELEKLER 9 MAÇTA 9 YENİLGİ

Hatay BŞB Spor kadın Basketbol takımı, Nesibe Aydın’a 98-68 yenilerek 9.maçta 9.yenilgisini aldı. Meleklerden;”Betül,Pardee ile Nuran 5’er faülle oyun dışı kaldı.

HAKEMLER: Nazlı Çisil Güngör, Metin Erol, Gündoğan Ali Balaban
NESİBE AYDIN: Feride Şevval Akalan 10, Pelin Derya Bilgiç 12, Cannon 31, Thomas 11, Coates 8, Gülşah Duman Bıçakçı 8, Gamze Takmaz 6, İlayda Güner 7, Elif Çayır 2, Ada Naz Çorum 3, Şeyma Esra Yılık
HATAYŞ BŞB: Jackson 16, Betül Kutlu 6, Nuran Tutsak 6, Elanur Demir 8, Pardee 23, Şara Baş, Öykü Canlıel 6, Öykü Taşkın, Sena Işık 3.

Türkiye kadınlar basketbol süper liginde 9.maçına çıkan Hatay Büyükşehir Belediyespor kadın basketbol takımı ligdeki 9.yenilgisini aldı.
Ankara’da oynanan maçta Hatay Büyükşehir Belediyespor kadın basketbol takımı ilk periyodu 22-21 geride kapattı .İkinci periyodu da ev sahibi ekip 28-15 önde kapattı dolaysıyla ilk yarıyı Nesibe Aydın, Hatay BŞB önünde 50-36 öne kapattı.İkinci yarı ilk periyodunda Hatay’ın melekleri 22-14 geride kaldı, skor 72-50 oldu. Maçta sen periyodu da Hatay BŞB melekleri 26-18 geride kapattı ve maçı Nesibe Aydın 98-68 kazandı. Hatay’ın melekleri böylelikle çıktıkları 9.maçta da sahadan yenilgi ile ayrıldı. Nesibe Aydın önünde Hatay BŞB Spor kadın basketbol takımında Betül, Pardee ile Nuran 5’er faulle oyun dışı kaldı. Bu arada Hatay BŞB’den 5 faulle oyun dışı kalan sporculardan Katrina Pardee ise takımına 23 sayı ile en büyük katkıyı sağlayan isim oldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.