KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Döner mesajında:”Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek KadirGecesi ’ne kavuşmuş bulunmaktayız. Manevi lütuf ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu müstesna ve muazzez gecenin; yolumuzu ve ruhumuzu hidayet ışığıyla buluşturması en büyük dileğimdir.

Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayının içinde dualarla karşıladığımız Kadir Gecesi hepimiz açısından vazgeçilmez önem ve değerdedir.Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim bu kutlu gecede inmeye başlamış ve yeryüzü böylelikle ilahi nimet ve nurla taltif edilmiştir.

Bundan dolayıdır ki; Kadir Gecesi esenlik, huzur ve müjdelerle dolu manevi bir zamanın adı ve mesajıdır. Bu itibarla umutsuzluğa, bezginliğe ve karamsarlığa tüm kapılar sürgülü ve tüm gönüller mesafelidir.

Asrın felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, devletimizin ve milletimizin bölgedeki üstün mücadelesini görüyor, gönüllü her ferde kolaylıklar diliyorum. Kısa sürede tüm şehirlerimizin ayağa kalkacağına inanıyor ve dua ediyorum.Tekraren Türk-İslam Âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.