CHP ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HÜSEYİN AKSOY:“BİZİM GECEMİZ GÜNDÜZÜMÜZ ANTAKYA OLACAK”

CHP ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HÜSEYİN AKSOY:“BİZİM GECEMİZ GÜNDÜZÜMÜZ ANTAKYA OLACAK”

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya İlçesi’ne bağlı Akasya ve Bağrıyanık Mahallesi’nde düzenlenen açık hava toplantısına katılarak Antakyalılarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, ilk olarak Antakya İlçesi’ne bağlı Akasya Mahallesi’nde daha sonra ise doğup büyüdüğü Bağrıyanık Mahallesi’nde Antakyalılarla açık hava toplantısında bir araya geldi.

ANTAKYA’NIN VE ANTAKYALILARIN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Gerçekleştirilen açık hava toplantısına Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte katılan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’u Antakyalılar mahallelerinde havai fişek ve alkışlarla karşıladılar. Antakyalıların gösterdiği teveccühe teşekkür eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada, “Biz istiyoruz ki bu memleketin çocukları hiçbir memleketten geri kalmasın. Üniversite sınavına hazırlanacak olan gençlerimiz Etüd Merkezinden faydalansın istiyoruz. İnternet sıkıntısı olan yerlere internet hizmeti ile dijital kütüphane oluşturalım istiyoruz. İşsiz gençlerimizin işveren ile iletişim kurabileceği belediye bünyesinde istihdam ofisleri kuralım istiyoruz. İşkur’a yazılan o kadar gençlerimiz var, ne arayan var, ne de soran. Buradan Antakya halkına sesleniyorum. Biz Antakya’nın ve Antakyalıların sorunlarını biliyoruz. Allah’ın izniyle, halkımızın teveccühüyle bu memlekete layık bir belediye başkanı olarak hizmet vereceğim. Bizim bu işi yapmaya hem yeteneğimiz var, hem ekibimiz, hem de yüreğimiz var. Hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın. Biz Antakyalıların ümidi olmaya geliyoruz. İşimiz, gücümüz, gecemiz, gündüzümüz Antakya olacak. Hepinize göstermiş olduğunuz ilgiden, sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.