KAŞIKÇI ÖRNEK TOKİ DAİRESİNİ İNCELEDİ

KAŞIKÇI ÖRNEK TOKİ DAİRESİNİ İNCELEDİ

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyon Üyesi ve MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Kırıkhan’da örnek TOKİ dairesini inceledi.Milletvekili Kaşıkçı, yapımı son sürat ilerleyen dairelere tam not verdi.

830 KONUT DEPREMZEDELERE TESLİM EDİLECEK

Örnek daireyi incelemesinin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Kaşıkçı; “Kırıkhan’da 830 adet konutun inşasına Mayıs ayında başlandı. Kırıkhan merkezde yaklaşık 2 bin 800 civarında ihalesi yapılan ve süratle devam eden evler bulunuyor. Vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam sağlamak için burada büyük bir çabanın ve mücadelenin olduğunu görüyoruz. Sağ olsun devletimiz vatandaşının yanında ve her ihtiyaç içinde vatandaşlarımıza yardımcı olunuyor. Destek veriliyor, desteğini esirgemiyor. Bizler de çabalıyoruz vatandaşlarımız için. Şu an üç etaplık bir çalışma var. Birinci etap, ikinci etap, üçüncü etap olarak totalde 2 bin 500 daire vatandaşa teslim edilecek. Ben çalışmalarımızdan dolayı tüm yetkililerimize teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza hayırlı olması temennilerimi iletiyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.