Meşale Gazetesi

AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ ÖZEL: “BENİ GİZLİ GİZLİ ARAYIP OYUMUZ SİZE DİYEN VATANDAŞLARIMIZ VAR”

AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ ÖZEL: “BENİ GİZLİ GİZLİ ARAYIP OYUMUZ SİZE DİYEN VATANDAŞLARIMIZ VAR”

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Azganlık mahallesi vatandaş buluşmasında önemli mesajlar verdi. İyi Parti lideri Meral Akşener’i hedef alan Milletvekili Özel, “Akşener’in yalanları bir bir ortaya çıkıyor” dedi.

İskenderun’un mahallelerinden gizli gizli telefon aldığını ve İyi Partili bazı vatandaşların kendilerini destekleyeceklerini açıklayan Milletvekili Özel, “Bu dönem siyaset dönemi değil. Bu dönem kardeşliğimizi, birliğimizi, bütünlüğümüzü muhafaza etme dönemi. Ama Sayın Cumhurbaşkanımıza oy vermek için yürekleri pır pır ediyor ben biliyorum. Bu beldelerimden beni gizli gizli arayan arkadaşlar var. Sayın vekilim oyumuz size diyorlar. Rahat olun diyorlar.” dedi.

Milletvekili Özel konuşmasının devamında, “Sayın Akşener büyük büyük yalanlar söyledin. ‘S400’ler külliyeye konuşlandırıldı’ dedin yalan çıktı. Tayyip Erdoğan Ayasofya’yı açamaz dedin ertesi gün 10’binler 100’binler Ayasofya’da secdeye alınlarını değdirdiler. Bu otomobil üretilemez dedin, otomobil üretildi oda sokaklarda. Sen konuştukça bereket geliyor. Sen ne diyorsan biz aksini daha büyük şekilde yapmaya devam ediyoruz. Onun için konuşmaya devam et. Milletin karnı zaten senin gibilerine tok. Sen Tayyip Erdoğan’a yapamazsın de arkana yaslan filmi izleme devam et.

Eğer Tayyip Erdoğan Vladimir Putin’e Sayın Putin ben seçime giriyorum, 1 yıl boyunca bu gazı bana akıt diyecek durumdaysa ve talimat verebiliyorsa sen bir dünya liderinin liderliği tescil ediyorsun ayağa kalk ve önünü ilikle ikinci bir cümle kurma. Battıkça batarsın sayın Akşener. Bakın bu kardeşiniz daha 1 aylık milletvekiliydi. Fatma Kurtulan çıktı mecliste ‘Bana bakın İyi Partililer siz o koltuklarda PKK’ya gönül verenlerin destekleri ile oturuyorsunuz.’ dedi. Ben ordaydım hiçbiri gıkını çıkaramadı. Cumhur İttifakına milliyetçilik dersi vermeye yeltenen bu bahtsız ve bunlara destek veren arkadaşlara sesleniyorum. Yahu bunların iç yüzünü görün artık Allah aşkına. Bir terör örgütü sözcüsü çıkmış diyor ki ‘Bizle İyi Parti bay kemali destekleme konusunda aynı çizgideyiz. Her şeyi normalleştireceğiz.’ diyor. Hiç mi kanınıza dokunmuyor?” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.