KAYMAKAM ASAYİŞ TOPLANTISINA KATILDI

KAYMAKAM ASAYİŞ TOPLANTISINA KATILDI

Hassa Kaymakamı Osman Acar Kırıkhan İlçesine vekaleten Kaymakamlık görevi yürütürken İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürü ile birlikte gece yarısı 00:30’da Kırıkhan Kaymakamlık Makamında Güvenlik ve Asayiş Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda ilçe genelinde son dönemlerde yaşanan asayiş olayları detaylı bir şekilde ele alındı. İlçe Emniyet ve İlçe Jandarma Komutanlığınca sunulan raporlar doğrultusunda, suç oranları ve suç türlerinin analizi yapıldı. Kaymakam Acar, bu suç unsurlarını değerlendirerek güvenlik güçlerinin etkin bir şekilde çalışmasının önemine vurgu yaptı. Toplantıda ayrıca Kayseri’de başlayıp Suriye’de devam eden ve Tüm Ülkemizde de devam eden provokasyon eylemlerinin de değerlendirmesi yapılıp, Devletin tüm güvenlik güçleri ile birlikte sahada olduğunu vurguladı. Vatandaşların itidalli davranarak provokasyonlara karşı dikkatli olmaları konusunda duyarlı olmaya çağırdı. Toplantı sonunda İlçe güvenlik ve asayişin daha da arttırılması için yapılacak çalışmalar planlandı. Her zaman güvenlik güçlerinin yanlarında olduklarını belirten Kaymakam Acar, bu verimli toplantıya katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.