KAYMAKAM ŞEHİT EMANETLERİNİN YANINDA

KAYMAKAM ŞEHİT EMANETLERİNİN YANINDA

Hassa Kaymakamı Osman Acar Şehit Mustafa Yaşar ve Şehit Mehmet Tuhal’ın ilçeye bağlı Akbez Mahallesinde ve Aktepe Mahallesinde ikamet eden ailelerini ziyaret ederek devletimizin sıcak, samimi yüzünü göstermeye devam ediyor.

Yakın zamanda şehit olan Mustafa Yaşar’ın Annesi Meryem, babası Celal ve eşi ile yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinledi.

ŞEHİT ANNELERİNİN ELLERİNİ ÖPTÜ

REKLAM ALANI

Daha sonra geçtiğimiz günlerde ameliyat olan şehidin annesi Feride Teyzemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Acar; “Şehitlerin kanları hiçbir zaman yerde kalmadığı gibi bugün de kalmayacaktır. Faili kimler ise bunun arkasında devletimiz ve bizler her zaman konunun takipçisiyiz. Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin huzur ve emniyeti için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakkını ödemek asla mümkün olamaz. Zira bir insanın sahip olduğu en değerli varlığını yani canını verdiği yüce bir fedakârlıktan bahsediyoruz. Bu yüzdendir ki Şehadet Peygamberlikten sonra bir müminin ulaşabileceği en yüksek mertebedir. Bizlerin yapması gereken çok büyük fedakârlıklarla bizlere emanet edilen vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmanın yansıra güçlü ve müreffeh yarınlar için çok daha fazla çalışmaktır” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.