NEBİH NAFİLE ATAŞEHİR ŞİİR GÜNLERİNDE

NEBİH NAFİLE ATAŞEHİR ŞİİR GÜNLERİNDE

Şair-Ozan Nebih Nafile, Ataşehir Belediyesi Uluslararası Nazım Hikmet Şiir Günleri’nde şiirlerini okuyacak, müzik, şiir, tiyatro, panel, şiir okuma etkinliklerinde katılımcı olarak yer alacak.

İstanbul Ataşehir Belediyesi, büyük şairimiz Nazım Hikmet’i anmak ve anlamak, dünyanın ve Türkiye’nin şairleriyle halkımızı buluşturmak amacıyla 5. Uluslararası Nazım Hikmet Şiir Günleri’ni düzenliyor.

Evrensel şairimiz Nazım Hikmet için ondan ve şiirinden aldığımız esinle ve “Yaşamak bir şiir gibi…” duygusunu hissettiren festival 7 Eylül’de başlayacak ve 8-9-10 Eylül 2023 tarihlerinde devam edecektir. Müzik, şiir, tiyatro, panel, şiir okuma etkinliklerinin yer aldığı İstanbul Ataşehir Belediyesi Uluslararası Nazım Hikmet Şiir Günleri’nin beşincisine şair Nebih Nafile katılım sağlayacak.

Usta şairimiz Ataol Behramoğlu’nun onur konuğu olacağı buluşmaya, 6 Şubat asrın felaketinden dolayı Ankara’ya yerleşen Antakyalı şair Nebih Nafile, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Şiir Günleri Yönetmeni Haydar Ergülen tarafından davet edildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.