ÖZEL: DURMAK YOK YOLA DEVAM!

ÖZEL: DURMAK YOK YOLA DEVAM!

İskenderun’da esnaf çarşısı olarak bilinen alanda 120 adet Dükkânın ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Temel atma safhasına gelinen çarşıda 120 esnaf işyeri sahibi olacak.

Aralık ayı sonuna kadar tamamlanarak depremde zarar gören esnafa dağıtılması beklenen işyerlerinin İskenderun için bir şans olduğu dile getirildi. Benzer çalışmaların Antakya’da ve Defne ilçelerinde neden yapılmadığını soran vatandaşlar ise, “En büyük zararı biz gördük. Evlerimiz yıkıldı, işyerlerimiz gitti. Çalışacak bir alanımız bile kalmadı. Ancak her nasıl oluyorsa depremden en az zarar gören ilçelerde çalışmalar yürütülüyor. Yetkili birimlerin bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz” dediler.

ÖZEL: DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR EDERİM 

Bu arada konuya ilişkin açıklama AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’den geldi.

Hatay milletvekili Özel İskenderun’da yapılan bu çalışma ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “İskenderun Belediyemize ait Eski Lunapark alanında 120 adet dükkândan oluşan Esnaf Çarşımızın ihalesi yapıldı. 45 gün içinde tamamlanıp işyeri hasar gören esnafımıza dağıtımı yapılacak dükkanların şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza talimatları için şükranlarımızı sunuyor. Sayın İçişleri Bakanımıza yakın takipleri için ve AFAD Başkanlığımızın değerli başkanı ve bürokratlarına şehrimize gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyoruz. Yer temini ve tüm planlama, proje aşamalarıyla bizzat ilgilenen İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’ya ve İskenderun Kaymakamımız Sayın Murat Sefa Demiryürek’e çok teşekkür ederim. Durmak yok yola devam” ifadesinde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.