MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA DESTEK VERİYORUM

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA DESTEK VERİYORUM

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Koronovirüsü (Kovid-19) salgını dolayısıyla kabine toplantısını videokonferansla gerçekleştirdi. Toplantı sonrası ‘Millete Sesleniş’ konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan,’’ “Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için ‘Milli Dayanışma Kampanyası’ başlatıyoruz. Kampanyayı, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum” dedi. Erdoğan’ın başlattığı kampanyaya AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen’de katıldı.
GÜN, BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR
AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen Twitter hesabından “Biz bize yeteriz Türkiyem” etiketiyle yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek veriyorum. Milletçe nice badirelere göğüs gerdik. Şimdi de el ele, gönül gönüle vererek Allah’ın izniyle bu zorluğu da başarıyla aşacağız. Gün, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma günüdür” ifadelerini kullandı. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.