KAZANAN ALTINÖZÜ OLDU

“Kıymetli Hemşerilerim, 2014 yılından bu yana bizlere inandınız, bizlere güvendiniz, bizleri bu makamlara seçtiniz. Bizler de her zaman sizlerin yanında olduk, başımıza taç ettik.

KAZANAN ALTINÖZÜ OLDU

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yaptığı açıklamada,

“Kıymetli Hemşerilerim, 2014 yılından bu yana bizlere inandınız, bizlere güvendiniz, bizleri bu makamlara seçtiniz. Bizler de her zaman sizlerin yanında olduk, başımıza taç ettik. Altınözü’ne hizmet sevdasıyla çıktığımız bu kutlu yolda ikinci kez şahsıma gösterdiğiniz teveccüh nedeniyle 48 Mahallesiyle tüm Altınözü’lü hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. 


2014’ten bu yana olduğu gibi, yine oy vermiş/vermemiş ayrımı yapmadan 48 Mahallemize en güzel hizmetleri ulaştırmak için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde ülkemizin birliği için kurulmuş olan Cumhur İttifakı’nın belediye başkanı olarak, cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olan 2023 hedeflerinde Altınözü’mü en yukarıya taşımak için mesai arkadaşlarımla el ele vererek en güzel hizmetleri vereceğimizden hiç şüpheniz olmasın.

Şahsıma ve Cumhur İttifakı’na olan güven ve teveccühünüze layık olmak için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Seçim sürecinde parti yöneticilerimiz, AK gençliğimiz ve Ülkücü gençliğimiz, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti kadın kollarımız, meclis üyesi adaylarımız ile birlikte el ele, gönül gönüle vererek bir ve beraber olduk. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca destekleriyle bizi bu önemli makama layık gören siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. 
Bu duygularla 31 Mart yerel seçim sonuçlarının hem ülkemize, hem de hepimizin ortak değeri ve önceliği olan Altınözü’müzün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Teşekkürler Altınözü.” İfadelerinde bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.