YAYMAN’DAN ESNAFIN BABASINA TEBRİK ZİYARETİ

YAYMAN’DAN ESNAFIN BABASINA TEBRİK ZİYARETİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede yeniden HESOB Başkanı seçilen Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret etti. Ziyarette Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve esnaf temsilcileri de yer aldı.Esnafın sorunlarına her zaman duyarlılığı ile takdir edilen Yayman, esnafın babası Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü seçimi kazanması dolayısıyla kutlayarak görevinde üstün başarılar diledi. Esnaftan gelen her talebin daima başının üstünde olduğunu ve tüm gücüyle esnaftan gelen talepleri yerine getirmeye çalışacağını belirten Yayman, gündeme dair Teksöz ile de sohbet etti.

YAYMAN: ABDULKADİR TEKSÖZ ESNAFIN ÖNCÜSÜDÜR

Ziyaret vesilesiyle kısa bir konuşma yapan Vekil Yayman; “Esnafın ahisi, öncüsü Abdulkadir Teksöz, Hatay esnafının her zaman yanında olmuştu. Esnaf da gece gündüz yanında olanı unutmamış, destekleyerek görevini yapmasını sağlamıştır. Esnafa önderlik, ağabeylik, kardeşlik ve babalık yapan Abdulkadir Teksöz’ü seçim başarısından dolayı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

TEKSÖZ: VEKİLİMİZE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz de konuşmasında; “Hatay Milletvekilimiz Dijital Mecralar komisyon Başkanı Hüseyin Yayman kardeşimiz birliğimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Esnaf ve sanatkarlarımızın genel talep ve isteklerini ilettik. Her zaman için her konuda bizlere yardımcı olan bakanımız titizlikle not alarak bu konular üzerinde hassasiyetle çalıştıklarını ve yardımcı olacaklarını belirttiler. Değerli milletvekilimize ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. Nezaket ziyareti, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.