SP’Lİ ÖKSÜZ’E TAZİYE ZİYARETİ

SP’Lİ ÖKSÜZ’E TAZİYE ZİYARETİ

Bir süre önce anneannesi merhume Şefika Türker’i kaybeden Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz’e partili dostları araya gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

SP Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz’ün evinde gerçekleştirilen taziye ziyaretine Partilerinin İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek, ailesi, yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

ÖKSÜZ’DEN PARTİLİLERE TEŞEKKÜR

SP’li Ramazan Öksüz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Merhume Annanemiz için fakirhanemizde taziye ziyaretlerinde bulunan partimizin İskenderun ve Dörtyol ilçe başkanları, yönetim kurulları ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile telefonla, sms mesajla, sosyal mesajla taziyelerini sunan, tüm dostlarımızdan Allah’ım razı olsun. Allah dostlarımızı başımızdan eksik etmesin. Dünya imtihandır. Bu imtihanda acılar paylaştıkça azalır, sevinçler de paylaştıkça çoğalır” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.