YAYMAN: 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

YAYMAN: 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, meslektaşları olan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı. Yayman açıklamasında Depremzede Hatay’ımızda Zor şartlar altında çalışmalarını başarıyla sürdüren basın mensuplarının daima yanındayım. Depremde hayatlarını kaybeden gazeteci kardeşlerime birkez daha rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun..

Sözlerimin başında gazeteci kardeşlerimin derdi benim derdimdir anlayışımı birkez daha belirtmek isterim.. Yayman, hükumet olarak basın mensuplarını koruyan çok sayıda düzenlemeye imza atarak mesleği güvence altına aldığını belirtti.Basının halkın müşterek sesi olduğunu ifadelerine ekleyen Yayman yayınladığı mesajda; “İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimizin, mesai saati gözetmeksizin vatandaşları bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için fedakarca çalıştıklarına defaatle şahit oldum.

Hatay’ımızda kamuoyunu aydınlatıcı bir görev üstlenen yerel basın kuruluşlarının, aynı bilinç ve görev anlayışı içerisinde depremle büyük yıkıma uğrayan Hatay’ımızın kısa sürede ayağa kalkarak kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Zaman ve mekan mefhumu tanımadan büyük bir fedakarlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan, her şartta görevlerini yerine getirirken basın meslek ve ahlak ilkelerini ve yöremizin iyi tanıtılması prensibini şiar edinen, ilimizde kamu hizmetlerinin yürütümünde önemli katkıları olan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutlarım.

Ebediyete irtihal eden basın çalışanlarına Allah’tan rahmet diler, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.