KIRIKHAN’IN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

KIRIKHAN’IN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, T.B.M.M. Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekilinin kendilerine gerçekleştirdiği nazik ziyaretin ardından bir açıklamada bulundu.

Başkan Çelik, ziyaret esnasında ilçe genelindeki sorunların ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin masaya yatırıldığını belirtti.

Başkan Çelik, “T.B.M.M. Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekilimiz bizleri nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette ilçemizin sorunları ve çözümleri ile ilgili kapsamlı istişare ve değerlendirmelerde bulunduk. İlçemizin kalkınması için yapılması gerekenler ve devam eden projeler konusunda Milletvekilimizin görüş ve önerilerini dinledik,” ifadelerini kullandı.Ziyaretin ardından belediye başkanlığı makamında gerçekleştirilen toplantıda, ilçenin öncelikli ihtiyaçları, altyapı çalışmaları, ekonomik gelişme potansiyeli ve sosyal projeler gibi konular ele alındı. Başkan Çelik, ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, ilçenin kalkınmasına yönelik projelerin hız kazanacağını belirtti.Toplantının sonunda Başkan Çelik, Milletvekili Yayman’a ilçeye sağladığı katkılar ve destekler için bir kez daha teşekkür etti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.