KIZ ÇOCUKLARI GELECEĞİMİZİN IŞIĞI

KIZ ÇOCUKLARI GELECEĞİMİZİN IŞIĞI

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü münasebetiyle “ Yüreğimizdeki Işık Projemiz” kapsamındaki kız çocukları ve anneleri ile bir araya geldi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün eşi Hande Öntürk, Hatay Cumhuriyet Başsavcısının eşi Eda Çelikkol, İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe’nin eşi Sevilay Gökce, İl Jandarma Komutanının eşi Deniz Ersever, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği Başkanı Gül Ergüner ile birlikte 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü münasebetiyle “ Yüreğimizdeki Işık Projemiz” kapsamındaki kız çocukları ve anneleri ile bir araya geldi.

“Yüreğimizdeki Işık Projemiz” kapsamında çıktığımız bu anlamlı yolculukta özellikle kız çocuklarımızın en hassas noktamız olması gerektiğini vurgulayan Esra Masatlı, “Çocuklarımızın yüzündeki tebessümün daim olması için hep birlikte gayret ediyoruz. Bunun için daha çok çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

REKLAM ALANI

Esra Masatlı, bu anlamlı etkinlikte desteklerini esirgemeyen hayırsever Zekiye Çankaya Fakıoğlu’na, paydaş olan tüm kurum ve kuruluşlara, ilgili STK’lara teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.