LÜTFÜ SAVAŞ, KENDİNİ HATAY’IN SAHİBİ GÖRMEKTEN VAZGEÇ

LÜTFÜ SAVAŞ, KENDİNİ HATAY’IN SAHİBİ GÖRMEKTEN VAZGEÇ

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanı Abdurrahman Çinçin, İYİ Parti’ye savaş açan HBB Başkanı Lütfü Savaş’a rağmen İYİ Parti’nin Antakya’da seçimi kazanacağını söyledi.
Kendi personelini Zafer Partisi’nden aday göstermesine rağmen milliyetçilerin İYİ Parti’nin yanında olduğunun altını çizen Çinçin açıklamasında; “Kendini Hatay’ın tek sahibi gören HBB başkanı ve adayı Lütfü Savaş’a; 3 dönemdir Hatay’a hizmet etmek için görevlendirilen ama Hatay’ı sadece kendi şahsi çıkarları için kullanan millete hizmet etmek yerine kendi çevresine rant sağlayan başkan; şimdi de 2024 yerel seçimlerinde kendi partisinin adayını kazandırmak için her türlü iftirayı ve fesatlığı kendisine hak görmüştür. Yaptığı algı operasyonlarıyla bu zamana kadar Hatay halkının duygularıyla alay etmesi asla kabul edilemez.
TÜM BASKI VE YALANLARA RAĞMEN KAZANACAĞIZ
İYİ Parti Antakya belediye başkan adayı olan Dr. Ferhat Küçükler’in yükselişini gören HBB başkanı yeni oyununu da Ülkücü vatandaşlarımıza oynamaya çalışıyor. Kendi emri altındaki belediye çalışanını Zafer Partisinden Antakya belediye başkan adayı olarak gösterip kendi seçim toplantılarında halka “ülkücülerin tek adayı vardır oda Zafer Partisindeki adaydır. Onun haricindeki hiç bir adayın ülkücülükle alakası yoktur” gibi söylemlerle sağ partilerin oyunu bölüp kendi adayına çıkar sağlamaya çalışmaktadır. Artık bırak bu insanların siyasi görüşleriyle uğraşmayı bırak bu algı operasyonlarını. Bizim adayımız Antakya halkını Alevi’si Sünni’si, Hristiyan’ı Yahudi’si, Kürt’ü, Türk’ü ve Ülkücüsü demeden tüm görüşleri ayrıştırma yapmaksızın kucaklayıcı ve demokratik bir şekilde yönetmek için bu yola çıktı. İnşallah bu sınavımızda siz ve sizin gibilerin baskı ve yalanlamalarına rağmen alnımız ak bir şekilde kazanacağız” ifadelerini kullandı.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.