KOÇAK’TAN GAZZE SAVUNMASI

KOÇAK’TAN GAZZE SAVUNMASI

Hamas’ın başlattığı Aksa Tufanı saldırıları ardından Gazze’yi ablukaya alarak adeta Soykırım yapan Siyonist İsrail’e Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak’tan büyük tepki geldi. Koçak, Gazze’de yaşanan insanlık suçuna karşı İslam Dünyasını birlik olmaya davet etti.

Haftasonu Cilvegözü sınır kapısında düzenlenen tepki mitingine de katılan Koçak, “Siyonist İsrail ikinci dünya savaşından bugüne periyodik olarak kendi hedeflerini gerçekleştirmek için Filistin topraklarını işgal etti. Filistinlileri sürgün etti. Bugün Filistin topraklarında yaşananlar her türlü savaş suçunu içermesine rağmen dünya kınamanın ötesine geçecek gücü ve iradeyi kendisinde bulamadı” ifadelerini kullandı.

Anadolu Gençlik Derneği’nin “Öfkemiz sınırda, sabrımız sınırda” sloganıyla organize ettiği etkinlik kapsamında oluşturulan konvoyla, Reyhanlı’daki Cilvegözü Sınır Kapısı önündeki gösterilere katıldığını da ifade eden Koçak, “ Alana, Türk ve Filistin bayraklarıyla süsledikleri araçlarla gelen binlerce insanımız vardı. Her biri İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırılarını protesto etti. Filistin’e destek ve “Mehmetçik Gazze’ye” sloganları attı. Bu sloganlar bir vicdanın sesiydi. Türk Milleti’ne Müslümanlara yakışan Gazze’ye giderek zulme dur demektir. Bazı davranışlar her türlü olayın üzerindedir. Her türlü devlet politikasının ötesindedir. İsrail Gazze ablukasını Gazzeliler Müslüman olduğu için uyguluyor ve soykırım yollarının hemen hepsini deniyor. Müslüman dünyasının bu zulme sessiz kalması, kınaması veya miting düzenlemesi yetersizdir. Önemli olan tek yumruk olup Siyonist İsrail’i durdurmaktır” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.