HATAYSPOR’UN İLK ŞAMPİYON KADROSU

HATAYSPOR’UN İLK ŞAMPİYON KADROSU

BU KADRODA YER ALAN BİRÇOK OYUNCUMUZ NE YAZIK Kİ ARAMIZDAN AYRILDI, HAYATTA OLANLAR DA HATAYSPOR CAMİASINDAN HATIRLANMAYI BEKLİYOR

Kurulduğu ilk sezonda şampiyon olan Hatayspor, 1968-69 sezon açılışında Antakya Atatürk Stadında görkemli bir açılış yapmış ve yeni sezona “merhaba” demişti.
Yokluk ve imkansızlıklara rağmen, çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne olan maçlarda Hataysporlu taraftarlar, her maç tribünleri tıka-basa doldurur takımını coşkulu bir biçimde desteklerdi.
Dönemin kadrosu Türkiye’de ses getirirken, Bordo-Beyazlılar yıldızlardan oluşan kadrosuyla rakiplerine kök söktürür, oynadığı futbolla heyecan uyandırırdı.
Fotoğraftaki kadroda yeralan birçok oyuncu ne yazık ki aramızdan ayrılırken, hayatta olanlar da Hatayspor camiasından hatırlanmayı bekliyor.
ŞAMPİYON TAKIMIN KADROSU
Soldan-sağa; İlker Tolon (Teknik Direktör) Hüsnü Hataylı, Sabahattin, Abdi, Zafer, Fenkli Ali, Yurtsever, Mehmet Boşnak, kaleci İzzet, Yusuf Daloğlu, Uğur Karabaş, Ahmet Daloğlu, Hamit Şamlıoğlu, Sinan Atilla. Yusuf, Necmi Doğan, Hattik Mustafa, Emin Kavvas, Muharrem, Kasım Karaoğlan, Mustafa, Mehmet Gül.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.