KOYUN: YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIN!

KOYUN: YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIN!

Serinyol Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Koyun, 9 Eylül günü başlaması beklenen 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı öncesinde Hataylılara ‘Yerel esnaftan alışveriş yapın’ çağrısında bulundu.

Serinyol Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Koyun, yerel esnafa destek vermenin ve alışverişleri yerel esnaflarından yapmanın önemini vurguladı. Başkan Koyun açıklamasında, “Yakında okullarımız açılacak ve bu süreçte kentimizin yeniden inşasında yerel esnafımıza destek olma fırsatımız var. Hep birlikte yaşadığımız kente sahip çıkmalıyız. Alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yaparak, bakkalımıza, fırınımıza, kasabımıza ve diğer yerel işletmelere destek olmalıyız. Her alışveriş, bu esnafın işine ve kent ekonomisine katkı sağlayacak, bu destek doğrudan bizlere geri dönecektir” dedi. Koyun, vatandaşların yerel esnafı desteklemelerini ve bu konuda duyarlı olmalarını rica etti. Birlikte hareket ederek kenti daha güçlü ve dayanıklı bir şekilde geleceğe taşıyabileceklerini belirtti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.