BULANIK AİLESİ’NDEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

BULANIK AİLESİ’NDEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Altınözü ilçesine bağlı Sivrikavak Mahallesinde bulunan “Bulanık Ailesi” birlik ve beraberlik mesajı verdi.Son zamanlarda köyde yaşanan olumsuz gelişmelerin bir daha tekrarlanmaması adına dayanışma ve istişare toplantıları gerçekleştiren Bulanık Ailesi, aile bireyleri ile sık sık bir araya geleceği öğrenildi.

Bulanık Ailesi adına temsilci seçilen iş adamı Mustafa Bulanık, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bizim amacımız, aile bireylerini ve bize karşı samimiyet besleyen aileleri kalkındırmak ve refaha kavuşturmaktır. Her konuda istişare içinde hareket etmek ve husumet konusunu sonlandırmaktır. Kişisel tavır almayı değil, toplumsal olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmeyi sağlamamız gerekiyor. Düşmanlık ve kin beslemek değil, dayanışmayı sağlamamız gerekiyor.” ifadelerine yer verdi. İş adamı Mustafa Bulanık, Bulanık Ailesi’nin toplumsal olaylarda, istişare ve sağduyulu ile hareket edeceğini dile getirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.