KÜÇÜKLER BAŞKANLIĞA EMİN ADIM YÜRÜYOR

KÜÇÜKLER BAŞKANLIĞA EMİN ADIM YÜRÜYOR

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler seçim çalışmalarına ve halkla kucaklaşmaya devam ediyor.

Küçükler bugün, ovanın kanaat önderlerinden rahmetli İnayet Açıkgöz’ün ailesini ziyaret etti ve projeleri hakkında bilgi vererek destek istedi. Antakya’yı İYİ edecek projeleri tam not alan Küçükler, tüm ziyaretlerinden tam destekle ayrıldı. Yaptırdıkları özel anketlerde ilk sırada çıktığını aktaran Küçükler, halk ve ev toplantılarındaki tablonun Antakya’nın gelecekte yeniden ümitlenmesine sebep olduğunu söyledi.

AYNI ACILARI YENİDEN YAŞAMAYALIM

Antakya’yı yerle bir eden deprem felaketinin yeniden yaşanmaması için çalışma yapacağını kaydeden Küçükler, “Akılcı olmak lazım. Çok büyük bir deprem yaşadık ve bu deprem sonrasında hızlı bir şekilde, akılsızca, algoritmalara uymadan bir şehirleşmeye gittiğimiz zaman, yine aynı şekilde sıkıntılar yaşayacağız. Biz bilimin ışığında hareket eden bir milletiz, artık bilime ayak uydurmamız lazım. Deprem 14 ay olduğu için bir daha 100 yıl sonra olacak diye bir şey yok, şu anda da olabilir. Sonuçta bu doğal bir afet, doğal afetler her zaman oluyor, bundan kaçamayız ama önemli olan, akılcı ve bilimin ışığında doğru bir yapılaşmayla depreme dirençli bir kent oluşturmamız lazım. Artık 6 Şubat depremlerinde yaşadığımız acıları yaşamamamız lazım” ifadelerini kullandı.

DOĞAYA VE YEŞİLE KÜÇÜKLER’DEN DEV DESTEK

TEMA Vakfı Antakya Şube başkanı Ayşegül Çolakoğlu’nu ziyaret eden Küçükler, Antakya’nın yeşillendirilmesini önemsediğini kaydetti. Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Küçükler; “Antakya’da önemli çalışmaları bulunan TEMA Vakfının desteği hepimiz için önemli bir konu. 1 Nisan itibariyle STK desteklerimizle gençlerimizden, yaşlılarımıza her alanda çalışmalarımızı 2 katına çıkaracağız. Az kaldı” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.