KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ATIŞTIRMALIK İKRAM

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ATIŞTIRMALIK İKRAM

Türk Kızılayı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden Hatay’ın İskenderun ilçesindeki konteyner okullardaki çocuklara ikram kutusu dağıttı.
Türk Kızılayı üyeleri, hayırseverlerin desteğiyle depremlerden etkilenen çocuklar için içerisinde çikolata ve şekerlemelerin bulunduğu ikram paketleri hazırladı. İkram paketleri, İskenderun Teknik Üniversitesi yerleşkesi içerisinde kurulan Konteynır Okulda öğrenim gören çocuklara hediye edildi.
Türk Kızılayı İskenderun Şube Müdürü Seden İlhan, depremlerden etkilenen çocukları mutlu etmek için çalışmalar yaptıklarını belirterek bağışçıların gönderdiği atıştırmalık paketlerini Atakaş Konteyner kentte bulunan Yüzüncü yıl İlk ve ortaokullarındaki öğrencilerle paylaştıklarını söyledi.
Şube Müdürü Seden İlhan ayrıca okullarda kıyafet ayakkabı, çanta, konteyner kentlerde de gıda ve hijyen setleri, muhtarlara da battaniye, ısıtıcı dağıtımını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.