“KUMLU BELEDİYESİ KIR BAHÇESİ HİZMETE HAZIR”

“KUMLU BELEDİYESİ KIR BAHÇESİ HİZMETE HAZIR”

Hatay’ın Kumlu ilçesinde kır düğünleri ve açık hava organizasyonları için yapımı tamamlanan “Kumlu Belediyesi Kır Bahçesi” vatandaşların hizmetine sunulacak.Yeşilliklerin üzerinde, etkileyici bir atmosferde açık hava ferahlığında güzel bir organizasyon hayal eden vatandaşlar Kumlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne gelerek kayıt yaptırabilecek.

VATANDAŞLARA KALİTELİ HİMET VERMEYİ AMAÇLIYORUZ

Kumlu Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Tüm projelerimizi sırasıyla tamamlamaya devam ediyoruz. Elhamdülillah Sosyal Tesisimizi tamamen belediyemiz personellerinin çalışmalarıyla tamamladık. Tesisimizin Gündüz ve Gece görünümü. Kumlumuza hayırlı olsun. İlçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu tespit ettiğimiz kır düğün salonu ihtiyacını yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Kumlu Belediyesi Kır Bahçesi’nde yapılacak düğün törenlerinde, çiftlerin en özel günlerini unutulmayacak güzellikte hatırlamalarını sağlamak için hizmet vermeyi amaçlıyor” ifadelerine yer verildi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.