Künefeci Ailesinin Acı Günü

Hatay Defne ilçesinin köklü,saygın ve sevilen ailelerinden Künefeci ailesinin değerli büyüğü Fuat Künefeci dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Künefeci Ailesinin Acı Günü

Hatay Defne ilçesinin köklü,saygın ve sevilen ailelerinden Künefeci ailesinin değerli büyüğü Fuat Künefeci dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.Defne Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Künefeci’in de babası olan merhum Fuat Künefeci’nin cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıktaki aile kabristanına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Defne Belediye Başkanı Dr.İbrahim Yaman,Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz,Defne İlçesi protokol üyeleri,Resmi kurum müdürleri,Siyasi parti temsilcileri,Kanaat önderleri,STK temsilcileri ,akraba ve sevenleri katılarak Künefeci ailesinin acısına ortak oldular.
Hatay Meş’ale Gazetesi olarak merhum Fuat Künefeci’ye Allah’tan rahmet ,kederli ailesine sabırlar diliyoruz. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.