KIZILAY HATAY’A 3 BÜYÜK ÖDÜL 

KIZILAY HATAY’A 3 BÜYÜK ÖDÜL 

Hüseyin Kimyonoğlu’nun Hatay Şube Başkanlığı’na getirilmesiyle sosyal projelerde adını duyurmaya devam eden Kızılay Hatay Şubesi 3 ödül birden kazandı.

81 şube arasında 3 kategoride dereceye girmeyi başaran Kızılay Hatay Şubesi ödülleri Kızılay Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle teslim aldı. Kızılay Hatay Şubesi’nin katılımıyla Kızılay Genel Merkezi tarafından Ankara’da 2023 Yılı Kızılay Şube Performans Ödül Töreni tertip edildi. Türkiye’deki tüm şubeler arasında gerçekleşen törende iyilikte yarışan Kızılay Hatay Şubesi 6 kategoride ödüllerin verildiği törende 3 kategoride ödüle layık görüldü.

ÖDÜLLERİ HATAY ŞUBE YÖNETİCİLERİ TESLİM ALDI

Web Kızılay kullanımı Türkiye 1., Biz Kızılay kullanımı Türkiye 1. ve ayni bağış kazanımı Türkiye 2. Olarak şubeler arasında farkını bir kez daha göstermeyi başardı. Ödülü tüm şube, personeller ve gönüllüler adına Kızılay Hatay İl Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, Kızılay Hatay İl Başkan Vekili Burak Kimyon ve Kızılay Hatay İl Merkezi Yöneticisi Alper Ertürk aldı.

KİMYONOĞLU: BU GURUR HEPİMİZİN

Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu yaptığı konuşmada; toplumumuzun bütün fertlerini iyilikte yarışmaya ve gönüllü olmaya teşvik edilmesi gerektiğini ve bu yolda iyilik hilalinin altında birlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Ayrıca bu ödülün gururunu tüm Hatay halkına armağan eden Kimyonoğlu tüm personel, üye ve gönüllülere teşekkürlerini sundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.