PAZARDA İŞLER YOLUNDA

Antakya’da kurulan cumartesi semt pazarında pazarcı esnafı artan meyve sebze satışlarından memnun olduklarını belirtti.Tüketici pazarcı esnafından en çok meyve ve sebze alımı yapıyor.

PAZARDA İŞLER YOLUNDA

Antakya’da kurulan cumartesi semt pazarında pazarcı esnafı artan meyve sebze satışlarından memnun olduklarını belirtti.Tüketici pazarcı esnafından en çok meyve ve sebze alımı yapıyor. Sebze ve Meyve satışlarında büyük artış olduğunu belirten esnaflar vatandaşların en çok meyve alımı yaptığını belirttiler. Esnaflar, Vatandaşlar kış mevsimine uygun olarak meyve tüketmeye özen gösteriyor. Özellikle C vitamini meyvelere ilgi büyük kış mevsimin hastalığı olan grip hastalığının önlenmesi için bol bol C vitamini olan meyveleri alan vatandaşlar böylece hastalığa yakalanma riskini en aza indirmiş oluyor dediler. Pazarcı esnafından alışveriş yapan vatandaşlar ise, Uzmanların tavsiyelerine uyarak bol bol C vitamini bulunan meyveler tüketmeye çalışıyoruz. Havalar aşırı soğuk tamda grip hastalığına yakalanma dönemi olduğu için Pazar alışverişini yaparken C vitamini bulunan meyveleri almaya özen gösteriyoruz dediler. Pazarcı esnafı durumdan oldukça memnun olduğunu ifade etti.
HABER M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.