KIZILAY YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR

KIZILAY YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR

Dünyaya iyilik dağıtma prensibi ile çalışmalarını yaz kış, yağmur, çamur, deprem demeden sürdüren Kızılay Hatay Şube gönüllüleri sıcak ekmek dağıtımlarına ara vermedi.

Gönüllülerden oluşan dev bir orduyla Hataylı depremzedelere hizmet veren Kızılay Hatay Şubesinin Umudun Taşıyıcısı gönüllüleri yağmur, çamur, soğuk demeden yardım faaliyetlerine devam ediyor!

Depremin ilk günlerinden bu yana, memleketimizin her köşesinde sevdiklerini, ailelerini geride bırakan Kızılay gönüllüleri, yüreklerindeki iyiliği afetzede vatandaşlar ile paylaştı. Bugün de Hilal’in Gençleri zorlu hava koşullarını tanımadı. Girilmedik gönül bırakmamak üzere kapı kapı gezerek sıcak ekmekleri sofralara ulaştırdı.

VATANDAŞLARDAN KIZILAY’A SICAK TEŞEKKÜR

Vatandaşların yüzlerini gülümseten yardımları ulaştırmayı aralıksız sürdüren Kızılay gönüllüleri, vatandaşların yüzlerindeki sıcak gülümseme ile en büyük ödüllerini almış oldular. Depremzede Hataylı vatandaşlar, ekmekleri ulaştıran Kızılay gönüllülerine teşekkür ederek çalışmalarında başarı dilediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.