Meşale Gazetesi

Lösemi hastası minik Öykü için kampanya

Antalya’da tedavisi süren 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı ve nakil bekleyen diğer çocuklar için Hatay’da kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Lösemi hastası minik Öykü için kampanya

Antalya’da tedavisi süren 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı ve nakil bekleyen diğer çocuklar için Hatay’da kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.Antalya’da tedavisine devam edilen lösemi hastası 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı ve nakil bekleyen diğer çocuklar için Hatay’da kök hücre ve kan bağışı yapıldı.Türk Kızılayı tarafından Antakya Orontes ve Kışlasaray Lions Kulübü iş birliğiyle özel bir hastanede ”Kan ve Kök Hücre Bağışı” kampanyası düzenledi.

Kampanyada, 45 ünite kan ile 75 kök hücre bağışı toplandı.Antakya Orontes Lions Kulüp Başkanı Fatma Genç, yaptığı açıklamada, kampanyayı, kök hücre bağışının önemine dikkati çekmek için düzenlediklerini söyledi.Bu tür kampanyalara devam edeceklerini belirten Genç, “Herkesin bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz. Amacımız Antalya’da tedavisi süren lösemi hastası 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı ve nakil bekleyen diğer çocuklar için umut olmak. ” dedi. Genç, kampanyalarına destek veren üyelerine ve katkı sağlayanlara teşekkür etti.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.